Vikailmoitukset työaikana 06 325 4187 | työajan ulkopuolella 040 725 7900
Vaasan vesi, vähäkyrön vesitorni
 

Ajankohtaista

Takaisin

Eikö vettä tule hanasta? Tiedotamme vesikatkoista myös tekstiviestitse

Eikö vettä tule hanasta? Vesikatkoista voit saada tiedot suoraan puhelimeesi.

Vaasan Vesi otti kesäkuussa 2023 käyttöön tekstiviestipalvelun, jota hyödynnetään häiriöviestinnässä sekä asiakaspalvelun tukena.

Tekstiviestit lähtevät automaattisesti yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumerot ja osoitteet ovat julkisia. Julkiset puhelinnumerot kattavat n. 60 % Vaasan osoitteista.

Vaasan Vesi on nyt ottanut käyttöön QR-koodin, jolla rekisteröityminen on tehty helpommaksi. QR-koodi on linkki, jolla pääsee suoraan sivulle https://www.vaasanvesi.fi/tekstiviestipalvelu. Kännykän kameralla osoitetaan QR-koodia, jolloin näyttöön ilmestyy linkki, joka ohjaa suoraan nettisivulle.

Tekstiviestipalveluun tulee rekisteröityä erikseen nettisivuillamme, jos operaattoria on kielletty luovuttamasta osoitetta, puhelinliittymä on salainen, prepaid tai rekisteröity muuhun kuin asuinpaikkaan. Rekisteröintilomakkeella voit rekisteröidä useamman kuin yhden osoitteen, esimerkiksi työpaikan, kesämökin tai lähiomaisen osoitteen.

Rekisteröitymällä varmistat, että häiriö- ja kriisitiedotteet saavuttavat sinut!

 

 

*****

Vaasan Vesi ottaa käyttöön tekstiviestipalvelun 14.6.2023

Vaasan Vesi ottaa käyttöön tekstiviestipalvelun, jota hyödynnetään häiriöviestinnässä sekä asiakaspalvelussa. Voit saada tekstiviestitiedotteen kännykkääsi ja/tai sähköpostiisi tai ääniviestinä lankapuhelimeesi. 

Häiriöviestit lähtevät automaattisesti Vaasassa asuville yli 16-vuotiaille, joiden puhelinnumerot ja osoitteet ovat julkisia. Jos numerosi ei ole julkinen, mutta haluat vastaanottaa viestejä, sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröidä useamman kuin yhden osoitteen, esim. työpaikkasi, kesämökin tai lähiomaisen osoitteen. Rekisteröintilomakkeella voit myös perua tilauksen, jos et halua vastaanottaa viestejä. 

Pääasiassa lähetämme häiriötiedotteita, eli viestejä häiriöistä, jotka vaikuttavat vedenjakeluun. Asukkaana voit saada tekstiviestin, kun osoitteessasi joudutaan esim. vuodon takia äkillisesti katkaisemaan vedenjakelu tai jos tulossa on suunniteltu huoltotyö, jonka ajaksi vesi on katkaistava. Kun korjaamme vuotoja, saat viestin heti, kun sinulta katkaistaan vesi. Joskus tämä viesti voidaan lähettää myös yöllä.

Kriisiviestintään kuuluu ilmoitukset veden saastumisesta. Näissä tapauksissa ilmoitamme mahdollisista juomaveden keittokehotuksista tai hanaveden käyttökielloista osoitteessasi. Kriisitiedotteita lähetetään ympäri vuorokauden.

Vaasan Vesi voi lähettää asiakkailleen yksittäisiä tekstiviestejä, esim. yhteydenottopyyntöjä.
 

Lisätietoja täältä sekä rekisteröityminen (alkaen 14.6.2023): https://www.vaasanvesi.fi/tekstiviestipalvelu