Vikailmoitukset työaikana 06 325 4187 | työajan ulkopuolella 040 725 7900
Vaasan vesi, vähäkyrön vesitorni
 

Ajankohtaista

Takaisin

Vaasan Vesi vaihtaa vesimittareita etäluettaviksi Huutoniemen, Purolan ja Asevelikylän alueella 3.-28.10.2022

Vaasan Vesi vaihtaa vesimittareita etäluettaviksi Huutoniemen, Purolan ja Asevelikylän alueella, vaihtotyön suorittaa VMH Kalibro Oy.


Vesimittarin vaihdot tehdään 3.-28.10.2022. Vaihto koskee ainoastaan päämittareita. Alamittareita ei vaihdeta. Töitä tehdään arkisin alkaen klo 8. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttiaNormaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asukkaille kustannuksia. VMH Kalibro Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on näkyvä Kalibro-logo.


Kalibro on lähettänyt ennakkoon kiinteistöille tiedotteen tulevasta vesimittarinvaihdosta.

Vesihuoltolaitoksen yleisten toimitusehtojen kohdan 10 mukaan yhtiön edustajalla on oikeus päästä kiinteistölle mittaria vaihtamaan. Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, tulee mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet irrottaa etukäteen vaihtotyön nopeuttamiseksi.

Vallitseva koronatilanne otetaan huomioon vaihtotyössä. Kalibron asentajat huolehtivat korkeasta hygieniatasosta ja välttävät lähikontakteja. 

Kalibron asentajat kiertävät alueella ja jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamiseksi. Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa. Voitte myös etukäteen itse varata vesimittarin vaihtoajan suoraan Kalibron nettiaikapalvelusta osoitteessa https://nettiaika.fi/kalibro tai numerosta 040 674 5181.

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei mittarinvaihdon yhteydessä eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa.

Vaasan Vesi pahoittelee mittarinvaihdosta aiheutuvaa häiriötä.

 

Lisätietoja:
Vaasan Vesi,  verkostomestari Johan Storlund, puh. 06 325 4180
VMH Kalibro Oy,  mittariasentaja Kari Soini, puh. 040 725 2650