Vikailmoitukset työaikana 06 325 4187 | työajan ulkopuolella 040 725 7900

 Kuva: Christoffer Björklund

Tiedotteita tekstiviestillä


Vaasan Vesi on ottanut käyttöön tekstiviestipalvelun, jota hyödynnetään häiriöviestinnässä sekä asiakaspalvelussa. Voit saada tekstiviestitiedotteen kännykkääsi ja/tai sähköpostiisi tai ääniviestinä lankapuhelimeesi. 


Häiriötiedotteet

Pääasiassa lähetämme häiriötiedotteita, eli viestejä häiriöistä, jotka vaikuttavat vedenjakeluun. Asukkaana voit saada tekstiviestin, kun osoitteessasi joudutaan esim. vuodon takia äkillisesti katkaisemaan vedenjakelu tai jos tulossa on suunniteltu huoltotyö, jonka ajaksi vesi on katkaistava. Kun korjaamme vuotoja, saat viestin heti, kun sinulta katkaistaan vesi. Joskus tämä viesti voidaan lähettää myös yöllä.

Kriisiviestintään kuuluu ilmoitukset veden saastumisesta. Näissä tapauksissa ilmoitamme mahdollisista juomaveden keittokehotuksista tai hanaveden käyttökielloista osoitteessasi. Kriisitiedotteita lähetetään ympäri vuorokauden.


Asiakasviestit

Vaasan Vesi voi lähettää asiakkailleen yksittäisiä tekstiviestejä, esim. yhteydenottopyyntöjä.


Rekisteröidy palveluun

Häiriöviestit lähtevät automaattisesti Vaasassa asuville yli 16-vuotiaille, joiden puhelinnumerot ja osoitteet ovat julkisia. Jos numerosi ei ole julkinen, mutta haluat vastaanottaa viestejä, sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröidä useamman kuin yhden osoitteen, esim. työpaikkasi, kesämökin tai lähiomaisen osoitteen. Rekisteröintilomakkeella voit myös perua tilauksen, jos et halua vastaanottaa viestejä. 

 

 

Palvelu on ilmainen emmekä koskaan pyydä rahaa tai henkilötietoja tekstiviesteissämme eikä niihin lisätä maksulinkkejä. Lähettämämme linkit johtavat aina nettisivustollemme ja ne kirjoitetaan muodossa https:\\vaasanvesi.fi\sivun nimi. 

 

Uppdaterad 20.06.2024