Vikailmoitukset työaikana 06 325 4187 | työajan ulkopuolella 040 725 7900
Vaasan vesi, vähäkyrön vesitorni

 

Ajankohtaista

Takaisin

Vaasan Vesi vaihtaa vesimittareita etäluettaviksi

Vesimittarinvaihtoalueita lisätty 2. - 13.8.2021.                        

Gerby - Västervikin lisäksi vesimittareita vaihdetaan alueilla 

  • Vöyrinkaupunki, Klemettilä
  • Korkeamäki, Suvilahti
  • Hietalahti (omakotialue)
  • Vaskiluoto

 

Kalibro on lähettänyt ennakkoon kiinteistöille tiedotteen tulevasta vesimittarinvaihdosta.


Voitte myös etukäteen itse varata vesimittarin vaihtoajan suoraan Kalibron nettiaikapalvelusta osoitteessa https://nettiaika.fi/kalibro (mm. Chrome-selain) tai numerosta 040 674 5181.

Vaasan Vesi pahoittelee mittarinvaihdosta aiheutuvaa häiriötä.


Vaasan Vesi vaihtaa vesimittareita etäluettaviksi Gerbyn ja Västervikin alueella, vaihtotyön suorittaa VMH Kalibro Oy.


Vesimittarin vaihdot tehdään 12.-23.4., 14.6.-2.7. ja 2.-13.8.2021. Töitä tehdään arkisin alkaen klo 8. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asukkaille kustannuksia. VMH Kalibro Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on näkyvä Kalibro-logo.

Kalibro on lähettänyt ennakkoon kiinteistöille tiedotteen tulevasta vesimittarinvaihdosta.

Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, tulee mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet irrottaa etukäteen vaihtotyön nopeuttamiseksi.

Vallitseva koronatilanne otetaan huomioon vaihtotyössä. Kalibron asentajat tehostavat hygieniatasoa ja välttävät turhia lähikontakteja. Asentajilla on käytössä myös mm. käsidesit, hengityssuojaimet ja hanskat.

Kalibron asentajat kiertävät alueella ja jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamiseksi. Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa. Voitte myös etukäteen itse varata vesimittarin vaihtoajan suoraan Kalibron nettiaikapalvelusta osoitteessa https://nettiaika.fi/kalibro (mm. Chrome-selain) tai numerosta 040 674 5181.

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei mittarinvaihdon yhteydessä eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa.

Vaasan Vesi pahoittelee mittarinvaihdosta aiheutuvaa häiriötä.
 

Lisätietoja:
Vaasan Vesi,  verkostomestari Johan Storlund, puh. 06 325 4180
VMH Kalibro Oy,  mittariasentaja Kari Soini, puh. 040 725 2650