Vikailmoitukset työaikana (06) 325 4187 | työajan ulkopuolella (06) 325 4151, 040 725 7900

Vaasan Vesi yhdessä kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen kanssa järjestää videokilpailun kaikille Vaasan 8-luokkalaisille. 

Kilpailun teema: Vastaus löytyy luonnosta

Videon tulisi tämän teeman kautta käsitellä seuraavia aiheita: vesi, hyvinvointi, suun terveys ja luonto.

  • Osallistujat: Kaikki Vaasan kahdeksannet luokat (osallistuminen luokittain)
  • Videon pituus: 1 - 3 min
  • Kieli: suomi, ruotsi tai englanti

Videon toteuttamismenetelmät ovat vapaat. Kaikki metodit, animaatioista flash mobeihin, ovat sallittuja. Valitsemme finaaliin luovimmat videot, jotka viestivät puhtaan juomaveden, terveyden sekä hammashuollon tärkeydestä yhdistettynä YK:n vesipäivän teemaan.

Joka vuosi YK valitsee eri teeman vesipäivälle (22.3.) ja vuoden 2018 teema on ’Nature for water’ (luonto veden puolesta). Vuoden aikana YK kampanjoi ja panostaa resurssejaan teemaan liittyen. Lisää YK:n teemasta klikkaamalla banneria:

 

 

 

Yhteenvedon kampanjasta suomeksi voit ladata tästä >>

 

Voittajavideo valitaan yleisöäänestyksellä viikoilla 42 - 43 Vaasan kaupungin nettisivuilla.

Vaasan Vesi ja kaupungin sosiaali- ja terveystoimi ovat jo seitsemän vuoden ajan maaliskuussa, ns. vesiviikolla, kampanjoineet kouluissa juomaveden terveellisyyden puolesta Vesi Janojuomaksi -kampanjalla. Kampanjan yhteydessä on perinteisesti järjestetty juomapulloetiketin piirustuskilpailu, mutta tänä vuonna päätimme uudistaa kilpailua ja nostaa panoksia.

Video on tämän päivän nuorisolle tuttu ilmaisuformaatti ja kilpailu soveltuu osaksi kahdeksasluokkalaisten mediaopetusta. Lähetämme kouluille Vaasan kaupunkikonsernin kuvauslupalomakkeen. Koulujen tulee siis varmistaa, että kaikilla videoissa mukana olevilla oppilailla on vanhempien hyväksyntä, jotta voimme käyttää aineistoja kampanjan markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

 

Videon tulee olla valmis viikolla 40 (viimeistään 5.10.)

Olemme yhteydessä koulujen yhteyshenkilöihin viikolla 39 ja lähetämme heille Dropbox-osoitteen, johon valmiit videot tulee lähettää. 

Muista nimetä video ja mainita, mikä koulu ja luokka on kyseessä!

Videon tulee olla HD-laatua ja formaattia MPEG4 tai WMV.

 

Finalistivideot valitaan to 11.10.

Yleisöäänestys netissä ma 15.10. - pe 26.10.

Voittaja julkistetaan ke 31.10.

 

Toivotamme onnea ja luomisen iloa kilpailijoille!

 

  

 

Päivitetty 21.08.2018