Vikailmoitukset työaikana 06 325 4187 | työajan ulkopuolella 06 325 4151, 040 725 7900
Vaasan vesi, vähäkyrön vesitorni

 

Ajankohtaista

Tillbaka

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

 

Etsimme palvelumme turvaamiseksi ja nykyisen henkilöstömme vahvistukseksi

* PROSESSINHOITAJAA

Hakuaika 28.10. - 19.11.2018 klo 14.00 ja työ alkaa  sopimuksen mukaan.
 

Lue lisätietoa ja jätä hakemuksesi osoitteessa
Kuntarekry.fi/vaasa/avoimet työpaikat


Työn kuvaus

Etsimme palvelumme turvaamiseksi nykyisen henkilöstömme vahvistukseksi riittävän peruskoulutuksen hankkinutta, prosessitekniikan kokemusta ja mielellään konetekniikan tuntemusta omaavaa prosessinhoitajaa.

Työn pääpaino on jätevedenpuhdistamon prosessinhoitotehtävissä. Edellä mainitun lisäksi tulet oppimaan jätevedenpuhdistamon huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Vaasan Veden toiminta-ajatuksena on kestävän kehityksen vaatimusten mukaisesti huolehtia toiminta-alueellaan häiriöttömästä veden hankinnasta, puhdistuksesta ja jakelusta sekä viemäröinnistä ja jätevesien käsittelystä.

Pått:n puhdistamo kuuluu tulosyksikkönä Vaasan Veden organisaatioon ja sijaitsee Palosaarella, meren rannalla. Laitoksessa puhdistetaan koko Vaasan kaupungin jätevedet sekä osa naapurikuntien, Mustasaaren ja Maalahden jätevesistä. Jätevesien määrä vaihtelee vuosittain johtuen sade- ja sulamisvesien määrästä, ja on 6-7 milj. kuutiota vuodessa.

Hakijalta edellytämme omatoimisuutta, vastuunottokykyä, valmiutta ja halua itsensä kehittämiseen sekä vähintään B-luokan ajokorttia ja sitoutumista varallaolojärjestelmään.

Arvostamme prosessialan peruskoulutusta, työkokemusta teollisuuden prosessinhoito-/ohjaustehtävistä, automaatio- ja valvontajärjestelmien tuntemusta ja tietotekniikan perustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän, sekä vakituisen työsuhteen.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
 

Yhteystiedot

Käyttöpäällikkö Milla Vesala, puh. 06 325 4190