Vikailmoitukset työaikana 06 325 4187 | työajan ulkopuolella 040 725 7900
Vaasan vesi, vähäkyrön vesitorni
 

Ajankohtaista

Tillbaka

Vesimittareiden vaihto 22.6.-3.7.2020 Melaniemi & Teeriniemi -alueilla, vaihtajana VMH Kalibro Oy

 

Vaasan Vesi aloittaa vesimittareiden vaihdon Melaniemen ja Teeriniemen alueella 22.6.2020, vaihtotyön suorittaa VMH Kalibro Oy.


Vesimittarin vaihdot tehdään 22.6. - 3.7.2020 vallitsevan tilanteen huomioon ottaen. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin painottuen iltapäivään ja iltaan klo 21 saakka. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asukkaille kustannuksia. VMH Kalibro Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on näkyvä Kalibro-logo.

Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, tulee mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet irrottaa etukäteen vaihtotyön nopeuttamiseksi.

Vallitseva koronatilanne otetaan huomioon vaihtotyössä. Kalibron asentajat tehostavat hygieniatasoa ja välttävät turhia lähikontakteja. Asentajilla on käytössä myös mm. käsidesit, hengityssuojaimet ja hanskat.

Kalibron asentajat kiertävät alueella ja jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamiseksi. Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa. Voitte myös etukäteen itse varata vesimittarin vaihtoajan suoraan Kalibron nettiaikapalvelusta osoitteessa https://nettiaika.fi/kalibro/

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei mittarinvaihdon yhteydessä eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa.

Vaasan Vesi pahoittelee mittarinvaihdosta aiheutuvaa häiriötä.
 

Lisätietoja:
Vaasan Vesi,  verkostopäällikkö Jari Jantunen, puh. 06 325 4173
VMH Kalibro Oy,  mittariasentaja Kari Soini,  puh. 040 725 2650