Vikailmoitukset työaikana 06 325 4187 | työajan ulkopuolella 040 725 7900

 Kuva: Christoffer Björklund

Häiriökartta

Häiriökartalta näet ajantasaista tietoa siitä, missä palvelualueellamme on vedenjakelua haittaavia häiriöitä. Kartalta näet vedenjakelun keskeytyksiä reaaliajassa, sekä ennakoivasti kunnossapitotöitä, joiden lähialueilla saattaa ilmestyä vedenjakelukatkoksia ja vedenlaatuvaihteluita.

Vakavissa häiriötilanteissa, kun vesijohtovesi muuttuu juomakelvottomaksi, merkitsemme myös ne alueet kartalle, joissa on voimassa veden keittokehotus tai vesijohtoveden käyttökielto.

Karttapalvelu ei korvaa vanhoja tiedotuskanavia. Häiriötiedotteemme jaamme omilla ja kaupungin nettisivuilla ja ne menevät laajaan medialevitykseen. Tiedotamme nykyään häiriöistä myös tekstiviestillä. Jos numerosi on julkinen, saat automaattisesti häiriöviestimme, muuten voit rekisteröityä palveluun.

Lisätietoa häiriöistä saa myös soittamalla vikailmoitusnumeroon työaikana 06 325 4187 tai työajan ulkopuolella 040 725 7900.

 

 

Suurentaaksesi tekstiä kartalla, paina Ctrl -nappia ja zoomaa hiiren ratilla!

Mobiililaitteella, valitse valikosta (kolme pistettä oikealla) "Tietokonesivusto", jotta tekstit näkyy kokonaisuudessaan.

Uppdaterad 03.07.2024