Felanmälningar under arbetstid 06 325 4187 | utanför arbetstid 040 725 7900

 Foto:Christoffer Björklund

Störningskarta


På störningskartan ser du aktuell information om var i vårt serviceområde det förekommer störningar som påverkar vattendistributionen. På kartan ser du avbrott i vattendistributionen i realtid, samt information om kommande underhållsarbeten som i närområden kan orsaka avbrott i vattendistributionen eller variationer i vattenkvaliteten.

I allvarliga störningssituationer, då vattnet i vattenledningsnätet blir odrickbart, märker vi även ut de områden på kartan där en uppmaning att koka dricksvattnet eller ett användningsförbud för vatten gäller. 

Karttjänsten ersätter inte gamla informationskanaler. Störningsmeddelanden delar vi på våra egna och stadens nätsidor och de sänds ut i stor skala via olika medier. Vi informerar om störningar nuförtiden även via sms. Om ditt nummer är offentligt får du våra störningsmeddelanden automatiskt, annars kan du registrera dig i tjänsten. Mer information om störningar fås även via telefon på vårat nummer för felmeddelanden under arbetstid 06 325 4187 eller utanför arbetstid 040 725 7900.

 

 

Håll ner Ctrl -knappen och zooma med ratten på musen för att förstora text på kartan!

På mobilen, välj "Datoranpassad" (Tietokonesivusto) i menyn (tre prickar uppe till höger), för att texterna ska synas i sin helhet.

 

Uppdaterad 04.07.2024